Mehmet vindt dat Ivan zijn leven in Utopia onmogelijk maakt omdat hij zich overal mee wil bemoeien

Mehmet vindt dat Ivan zijn leven in Utopia onmogelijk maakt omdat hij zich overal mee wil bemoeien

Ivan zit vandaag niet zo lekker in zijn vel, wat andere bewoners een reden geeft om over hem te praten. Senna en Mehmet hebben zo ook hun irritatiepuntjes over hem. Hij brengt alleen maar onrust maar hij heeft niet heel veel mensen achter hem staan zegt Mehmet tegen Senna. Senna twijfelt er op zijn beurt en noemt Linda, José en Baldr die wel degelijk achter Ivan staan. Mehmet is van mening dat Ivan zijn leven hier onmogelijk maakt omdat hij zich overal mee wil bemoeien. De twee zijn het erover eens dat Ivan een merkwaardig en moeilijk figuur is. Senna merkt op dat als hij de zakenpartner was van Ivan dat hij hem direct af zou betalen omdat hij niet samen zou kunnen werken met hem. De twee vragen zich hardop af wat Ivan eigenlijk tot nu toe Utopia heeft gebracht. Niks anders dan de luifel opknappen en meer tempo tijdens vergaderingen kunnen ze niet noemen. Wel zijn ze het erover eens dat hij heel veel frustratie heeft gebracht bij de groep. Ben jij het met Senna en Mehmet eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. saskia at 17:05

  Ivan is een oprechte man, ik zie hem niet roddelen of stoken en dat siert hem heel erg.

  Hij doet alles met hart en ziel voor utopia.
  Ik vind Ivan een echte vent.

  Ik hoop dat hij wint.

 2. Fred at 16:06

  Jullie zijn bang of jaloers op Ivan om dat hij alles in de gaten heeft hoe het daar gaat ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet ik ik ik en de rest kan stikken.hij probeert om gehoorzaamheid te brengen in de groep en dat is nodig daar .

 3. Fred at 16:01

  Jullie zijn bang of jaloers op Ivan om dat hij alles in de gaten heeft hoe het daar gaat ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet ik ik ik en de rest kan stikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *