De samenleving vergadering van 12 februari

De samenleving vergadering van 12 februari

De bewoners van de samenleving tak zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 12 februari terug.

Linda geeft aan te willen stoppen met het schoon houden van de toiletten, ze vindt de groep te gemakzuchtig en wil dat iedereen zijn troep zelf opruimt. Romy snapt dat Linda ermee mee stoppen, omdat het volgens haar ondankbaar werk is. Romy weet dat Baldr geld nodig heeft, dus misschien de taak van Linda over wil nemen. Omdat de bewoners nog maar kort in Utopia zijn wil Romy graag spullen gaan verkopen om de prijzenpot te spekken. Ze wil graag een potje maken met alle opbrengsten. Billy stelt voor een taxateur langs te laten komen, de bewoners stemmen hiermee in.

Madilia laat weten dat ze vindt dat het in de avond wel wat rustiger mag in de loods. Dit omdat zij en Linda op de vide slapen. Madilia stelt daarom voor om tot tien uur herrie te maken en hierna niet. De twee kunnen zich nergens anders terugtrekken. Ze willen dit nog gaan bespreken in het centraal. Cemal komt daarna met het idee om schoonmaaktaken beter te laten verdienen. Dit betekent dat bewoners meer vaste lasten moeten betalen voor de taken en er hierdoor dankbaarder wordt omgegaan met de taken. De bewoners vinden dit een goed idee. Bewoners die niet met het eten mee eten, krijgen twee euro per keer, zodat ze hier zelf eten van kunnen kopen. Fay zit erover na te denken niet meer mee te eten met de bewoners en zelf te gaan koken. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *