Linda en Madilia vinden dat Fay, Demi en Chipp zich steeds meer van de groep afzonderen

Linda en Madilia vinden dat Fay, Demi en Chipp zich steeds meer van de groep afzonderen

Fay heeft in de samenleving vergadering aangegeven dat ze voor zichzelf wil koken. Waarom precies is niet duidelijk, maar Madilia die samen met Linda vaak voor de groep kookt, schrok hier wel van. Ze vindt dat als ze nu ook voor zichzelf gaan koken, dat de tweeling en Chipp zich dan helemaal afzonderen van de groep. Linda die even met Madilia over het Utopia terrein loopt kan er duidelijk niet wakker van liggen. Ze zijn hier ook niet voor ons, ze zijn hier voor zichzelf voegt ze eraan toe. Wat doen ze hier dan nog? vraagt Madilia zich af. Als ze toch niks met de groep te maken willen hebben. Linda ziet alleen maar de positieve kant ervan in aangezien ze nu voor een persoon minder hoeven te koken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *