Mehmet is helemaal klaar met Ivan en wil hem voor paal zetten

Mehmet is helemaal klaar met Ivan en wil hem voor paal zetten

Na de bv vergadering is Mehmet helemaal klaar met Ivan. Eerder sprak hij zijn ongenoegen uit over hem tegenover Senna, maar nu zoekt hij bijval bij Chipp. Ivan maakte tijdens de vergadering duidelijk dat hij zijn twijfels trekt bij Mehmet en de boekhouding, bij Chipp en de belasting die hij moet betalen en bij het werk van boekhouder Mark. Dit vindt Mehmet duidelijk niet kunnen. Niemand trekt mij in twijfel bij de finance, behalve hij vervolgd Mehmet gefrustreerd. Ik ben helemaal klaar met die gozer, misschien ga ik hem wel even voor paal zetten gaat hij verder tegen Chipp. Chipp vindt het op zijn beurt vooral vervelend dat Ivan alles en iedereen in twijfel trekt. Ik heb letterlijk gedaan wat de boekhouder mij vroeg benadrukt hij. Mehmet legt vervolgens uit dat hij heeft opgemerkt dat Ivan overal zijn vinger in de pap wil hebben maar voor de rest voegt Ivan volgens hem niets toe. Maar hij moet nog een keer zoiets doen. Dan zet ik hem voor het blok. Ik heb het serieus gehad met die kerel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. saskia at 17:03

    Precies Mechel… maar dat durft hij niet.

    Memet is net een …, houdt ook van stoken en roddelen…

    Ik waardeer Ivan ook zo erg omdat hij dat niet doet, zelf als anderen roddelen, trekt hij zich terug, chapooooo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *