Madilia vindt dat Baldr zich meer moet inzetten voor zijn huwelijk

Madilia vindt dat Baldr zich meer moet inzetten voor zijn huwelijk

Deze morgen is de bom gebarsten tussen Baldr en Billy over het huwelijk van Baldr. Billy vindt dat Baldr meer initiatief moet tonen maar Baldr vindt dat juist Billy meer initiatief moet tonen. Billy bespreekt deze discussie wat later met Madilia. Ik hoop dat hij gemotiveerd raakt en meer gaat doen begint Madilia tegen Billy. En laat weten dat ze van mening is dat Baldr zelf ook meer kan doen voor zijn eigen huwelijk. Billy vindt dat er duidelijke afspraken gemaakt moeten worden, omdat dit nooit gebeurt. Hij koppelt alles naar iedereen los maar we moeten gewoon bij elkaar samen komen voor afspraken voegt ze eraan toe.   Daarnaast zijn de bewoners afhankelijk van de kosten van het huwelijk. We kunnen alles wel bepalen maar we hebben nog steeds maar twintig kaarten verkocht voegt ze hieraan toe. Zal Baldr zijn huwelijk nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 23:47

    Jammer dat Bas er maar 1 mocht weg sturen Wat een lamzak Ik zou me nog een keer bedenken als er nog getrouwd gaat worden want je kan net zo goed zonder hem er is geen verschil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *