Linda is van plan Ivan te verrassen met Valentijnsdag

Linda is van plan Ivan te verrassen met Valentijnsdag

De bewoners hebben besloten om vandaag Valentijnsdag te vieren met elkaar en daar horen natuurlijk cadeaus bij. Als Madilia en Linda op de vide zitten, wil Linda iets aan haar laten zien. Ze houdt een kaart voor het gezicht van Madilia. Aan wie denk je als je dit ziet vraagt Linda daarna nieuwsgierig. Madilia bekijkt het door Linda geknutselde kaartje aandachtig. Op de kaart zijn woordenknipsels als mysterieus, goud, vrijheid en natuurlijk Valentijn geplakt. Al snel raad Madilia dat de kaart wel voor Ivan moet zijn. Linda merkt triomfantelijk op dat de boodschap goed is overgekomen. Het is vandaag happy valentine, dus ik dacht ik wil een kaartje voor hem maken legt ze verder uit aan haar. En besluit de kaart nog verder te versieren, aangezien ze hem nog erg simpel vindt. Zal Ivan blij zijn met zijn Valentijnskaart?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *