Het centraal van 12 februari, nog maar 109 dagen Utopia

Het centraal van 12 februari, nog maar 109 dagen Utopia

De bewoners gaan naast de bv en samenleving vergadering met zijn allen nog even zitten. De groep heeft in het kort nog wat te bespreken. De belangrijkste punten lees je terug in dit bericht.

Linda start het centraal met een puntje over de troep in de loods. Ik ben het zat om elke dag de troep van een ander op te ruimen vertelt ze de groep. Het gemakzucht is weer maximaal volgens haar. Vandaag stopt ze dan ook met het schoonmaken van de toiletten. Ze kijken Baldr in eerste instantie aan om deze taak over te nemen maar hij weigert. Bas en Romy besluiten zich uiteindelijk aan te melden voor dit karwei. De bewoners beseffen zich dat het einde van Utopia nadert. Romy laat alvast weten dat ze alvast wil beginnen met het taxeren van de spullen. Billy heeft contact gehad met een taxateur die binnenkort langskomt. Zo kan er een beginnetje gemaakt worden om alles te verkopen, voordat het te laat is. Waar de opbrengst naartoe gaat, is nog niet duidelijk.

Aan het einde van het centraal staat Ivan op en vertelt hij kort over het programma van het boksgala. Hij heeft echter een kleine verrassing in petto, een preview zoals hij het zelf noemt. Romy springt op tafel en Beau volgt. De twee dames trekken hun shirt uit en hebben hieronder een sexy worsteloutfit aan. Ze betreden de hiervoor gemaakte ring en gaan de strijd met elkaar aan. Hoe dat verder afliep lees je zo in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *