Romy en Beau geven een voorproefje op hun sexy worstel wedstrijd

Romy en Beau geven een voorproefje op hun sexy worstel wedstrijd

Romy en Beau hebben besloten om mee te doen aan het boksgala van Ivan, maar Ivan wil niet dat de twee echt tegen elkaar gaan boksen omdat hij dat te gevaarlijk vindt. Daarom hebben de dames besloten om er sexy worstelen van te maken. Romy en Beau denken dat veel mannen dit wel willen zien. Ze besluiten dan ook om deze middag een preview te geven van wat de bezoekers kunnen verwachten op 17 maart. Na dit te hebben afgesproken trekken Romy en Beau zich terug in het kleedhok om hun sportpakjes aan te trekken. Ivan en Chipp maken de ring klaar terwijl Romy en Beau zich klaarmaken voor het gevecht. Daarna is er nog even een centraal en dan is het moment daar.

Ivan heeft een mededeling voor de groep. Romy en Beau gaan ons nu een voorproefje geven van wat iedereen kan verwachten op 17 maart roept hij enthousiast door de loods. De bewoners joelen en klappen voor de twee dames. Met veel enthousiasme trekken Romy en Beau hun vestjes uit, waarna ze in hun sportpakjes staan te springen voor de bewoners. Romy vraagt iedereen mee naar de banken waar zij en Beau het tegen elkaar op zullen nemen. Kunnen jullie nagaan dat dit straks in bikini en olie is? vraagt Ivan met opzwepende stem aan de groep. En weer gilt iedereen. In de leftcorner Romy, ze neemt het op tegen Beau roept Ivan door de loods. Er wordt een spektakel van gemaakt en de dames zijn er klaar voor. Na het startsein van Ivan vliegen Romy en Beau op elkaar af en belanden al snel op de kussens waar ze het gevecht doorzetten. Na wat rollebollen komt Romy als winnaar uit de bus. Maar hoe zal dat zijn op 17 maart?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *