Romy en de tweeling speculeren over de klik die ontstaan is tussen Ivan en Linda

Romy en de tweeling speculeren over de klik die ontstaan is tussen Ivan en Linda

Terwijl Romy, Demi en Fay buiten zitten, kletsen ze over de chemie tussen Linda en Ivan. De dames noemen allemaal voorbeelden op waaruit volgens hen blijkt dat Linda gevoelens heeft voor Ivan. Zou het verliefdheid zijn? vraagt Romy zich hardop af. Fay denkt niet dat het echt verliefdheid is maar dat ze Ivan vooral leuk en aantrekkelijk vindt. Ze vindt de aandacht die ze aan elkaar geven helemaal geweldig voegt ze er nog aan toe. Romy knikt, dit zijn ook haar gedachten en ze vindt dat Linda ook vaak vrolijker is door Ivan. Toch zijn er niet allemaal voordelen aan de situatie verbonden, volgens Fay. Zo merkt ze op dat Linda zich altijd bij Ivan zijn mening aansluit. Demi knikt en zegt dat ze elkaar helemaal hebben gevonden. Ze vinden elkaar wel interessant concludeert ze. Toch denken de dames alle drie dat het niks gaat worden. Toch weet je het maar nooit eindigt Demi enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *