Mehmet en Billy vinden dat Baldr elke dag als rustdag beschouwd

Mehmet en Billy vinden dat Baldr elke dag als rustdag beschouwd

Mehmet en Billy lopen gezellig arm in arm een rondje over het Utopia terrein en bespreken ondertussen de inzet van Baldr. Billy heeft Baldr al aangesproken op zijn gedrag, ze heeft gezegd dat hij wel wat meer initiatief kan tonen. Weet je wat hij zei? Maar jij doet helemaal niets. Daar zakte echt mijn broek van af vertelt Billy vol verbazing. En voegt eraan toe dat ze zich gisteren ook ergerde aan het feit dat ze Baldr vragen wilde stellen over zijn huwelijk maar hij zei dat het een rustdag is. Het is voor hem elke dag een rustdag gaat Billy geïrriteerd verder. Mehmet knikt heftig en vindt dat het ernaar uitziet dat Baldr inderdaad elke dag een rustdag heeft. Hij vindt ook dat Baldr wel wat meer mag trekken aan zijn trouwdag. Zoals hij het nu aanpakt, zo werkt het niet benadrukt hij. De twee praten nog een tijdje na in het zonnetje en komen tot de conclusie dat ze precies hetzelfde over Baldr denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *