Senna en Chipp willen hun geliefden verrassen

Senna en Chipp willen hun geliefden verrassen

Afgelopen avond stond in het teken van Valentijn. Zo bereiden een aantal mannelijke bewoners ook een verrassing voor hun geliefden voor. Chipp en Senna willen hun vriendinnen gaan verrassen. Dit moet wel op een originele manier vinden ze. Ze willen graag sushi gaan eten met ze maar willen voordat de date begint een verrassingsspeurtocht uitzetten voor de vrouwen. Het beginpunt zal in de loods zijn, waar ze een briefje vinden wat ze naar de doos met sushi leidt. Vervolgens zullen Demi en Fay naar een andere locatie sturen waar een teddybeer op hun ligt te wachten. De beer zal ze leiden naar de laatste locatie, waar de mannen verstopt zullen zitten. Chipp en Senna lachen zich rot om hun eigen plan. Hoe zal het voor ze gaan uitpakken? Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *