Romy, Demi en Fay bereiden precies dezelfde Valentijns verrassing voor als Senna en Chipp

Romy, Demi en Fay bereiden precies dezelfde Valentijns verrassing voor als Senna en Chipp

Nog een berichtje over Valentijn. Het is nog geen Valentijnsdag maar de bewoners vierden dit afgelopen avond al. Romy, Fay en Demi hebben ook een verrassing in petto en hebben sushi besteld voor hun vriendjes. Ook zij zijn bezig met een speurtocht. Ze hebben briefjes gemaakt met lieve teksten erop en hints waar de mannen de cadeautjes kunnen vinden. Ik leg mijn cadeautje op een plek die speciaal is voor Chipp en mij zegt Fay glunderend. Dat vindt Romy ook een heel goed idee, zij gaat waarschijnlijk voor de plek waar Cemal haar verkering vroeg. Demi twijfelt of zij een cadeautje gaat geven, aangezien zij en Senna nog niet zo lang samen zijn. Ik heb helemaal niks gekocht of zo laat ze weten. Fay en Romy vinden dat Demi geen cadeautje hoeft te geven als ze zich daar niet fijn bij voelt. De dames hebben zichtbaar lol bij de voorbereiding en laten elkaar glunderend de briefjes lezen die zij voor hun vriendjes hebben geschreven. Alleen weten de dames nog niet dat Senna en Chipp met precies dezelfde verrassing bezig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *