Billy wil een date organiseren voor José en René

Billy wil een date organiseren voor José en René

Billy en Mehmet besluiten elkaar afgelopen avond op te zoeken. Mehmet komt gezellig bij Billy op bed zitten in het penthouse. Het is bijna Valentijn en de meeste bewoners zijn er al druk mee. Billy wil ook iets leuks organiseren voor Valentijn maar dan niet voor zichzelf maar voor José en René. Die twee draaien maar om elkaar heen en José zegt steeds pas te willen zoenen als de baard van René eraf is zegt Billy lachend. Het wordt steeds gezegd als grapje maar in elk grapje zit een kern van waarheid vervolgd Billy met een knipoog. Billy wil Baldr in het plan betrekken omdat ze het cordwood wil gebruiken voor de date. Dan hoop ik dat ze elkaar dronken voeren en eindelijk met elkaar de koffer induiken lacht ze verder. Zowel Billy als Mehmet denken dat José en René er allebei van zullen opknappen. Dan zijn ze allebei wat gemoedelijker voegt Mehmet eraan toe. De twee speculeren nog een tijdje na hoe de date zal verlopen en kunnen niet wachten tot het zover is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *