Bas ontvangt de proefdruk van zijn kinderboek

Bas ontvangt de proefdruk van zijn kinderboek

Een hele lange tijd geleden is Bas samen met Victoria begonnen om een kinderboek te maken. Afgelopen avond is het eindelijk zover, het kinderboek is af. Rosalie, die verantwoordelijk is voor de tekeningen in het boek, komt in de avond langs om de proefdruk te brengen. Alle bewoners reageren enthousiast zodra ze het boek uit haar tas haalt. Bas kijkt vol trots naar z’n boek en met z’n allen bladeren ze erdoorheen. De bewoners reageren enthousiast op alle bijhorende illustraties die Rosalie erbij heeft toegevoegd. Binnenkort kunnen we dus een kinderboek verwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *