Voor Romy is de vriendschap tussen Billy en haar echt voorbij

Voor Romy is de vriendschap tussen Billy en haar echt voorbij

Romy en Billy kunnen al een tijdje niet al te goed met elkaar overweg. De twee hebben een flinke ruzie gehad waarbij ze uiteindelijk schreeuwend uit elkaar zijn gegaan. Niet veel later uit Romy haar frustraties bij Demi en Fay. Ik kan geen gesprek meer met haar voeren legt Romy hen uit. En heeft het gevoel dat ze niet tegen Billy kan zeggen wat haar dwars zit. En daarom werkt het niet meer tussen ons gaat ze verder. Zo heeft Romy het idee dat Billy elke keer boos wordt. En ik ben weer rustig gebleven vervolgd ze trots. Toch lijkt voor Romy de vriendschap voorbij. Ik ben er echt helemaal klaar mee benadrukt ze met een zucht. Als Bas het gesprek verstoort besluiten de drie dames verder te praten in de caravan. Hier vertelt Romy in detail wat er allemaal is gezegd tijdens de ruzie met Billy. Ik snap haar gedragsverandering gewoon niet besluit Romy. Is de vriendschap van Billy en Romy echt ten einde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. ROb at 21:33

  Mijn berichten worden nu ineens allemaal geplaatst, terwijl in eerste instantie geweigerd werd, ik heb daardoor de tekst elke keer aangepast om te kijken of het dan wel geplaatst werd. Vandaar mijn dubbele berichten.

 2. ROb at 13:44

  Ze hadden niet weg moeten gaan toen Bas erbij kwam. Wellicht was Bas erachter gekomen dat hij de fout heeft gemaakt om Johan naar huis te sturen, het had Billy moeten zijn.

 3. ROb at 13:40

  Toen Bas erbij kwam bij het gesprek, hadden ze gewoon door moeten praten. Wellicht was hij erachter gekomen dat hij de verkeerde naar huis heeft gestuurd. Het had Billy moeten zijn, dat had veel onrust weggehaald.

 4. ROb at 13:37

  Ze hadden gewoon door moeten praten toen Bas erbij was gekomen, dan was zijn verkeerde keuze nog meer bevestigd geweest dat hij de verkeerde naar huis heeft gestuurd. Een betere keuze was geweest om Billy naar huis te sturen in plaats van Johan.

 5. Ron de Weijze at 12:34

  Romy is gevallen over het feit dat Billy even niet aan vriendjespolitiek deed en Madilia koos voor Bas’ vrijstelling van wegsturen in plaats van haar. Dat is Romy meer verwijtbaar dan Billy.

  • mechel at 13:11

   Ja inderdaad Bep wat een smerige griet is dar die romy Ze schuift nu aan bij de drieling voor een betere win kans Ze verkoopt iedereen daarvoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *