René vindt José een leuke vrouw maar niet als een toekomstige vriendin

René vindt José een leuke vrouw maar niet als een toekomstige vriendin

Het is alweer een paar dagen gelden dat René en José hun eerste zoen hebben gehad. Sindsdien is er vrij weinig meer gebeurt tussen de twee. Toch steekt José niet onder stoelen of banken dat ze René een leuke man vindt. Mehmet is benieuwd hoe René hierover denkt. Hij zoekt René op in zijn huisje. Er is iets tussen jullie maar hoe zit het precies vraagt Mehmet. René legt uit dat hij zijn baard er niet voor José heeft afgeschoren. Wel geeft hij toe dat hij José een erg leuke vrouw vindt. We hebben dezelfde humor en we sluiten goed bij elkaar aan gaat hij verder. Toch zijn er ook een aantal punten die hij minder leuk aan haar vindt. Er zijn ook dingen die me totaal niet aanstaan benadrukt hij. Als voorbeeld benoemt hij het feit dat de twee vaak botsen. Ook vindt hij José iets aan de oude kant. Mehmet begrijpt wat zijn mede bewoner bedoelt en lijkt antwoord op zijn vraag te hebben, René ziet José niet als zijn toekomstige vriendin. Maar ze is zeker een leuke vrouw sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *