Romy vindt het vreemd dat de houding van Billy zo snel en erg veranderd

Romy vindt het vreemd dat de houding van Billy zo snel en erg veranderd

Al enige tijd gaat het tussen Romy en Billy niet zo lekker, de twee zijn minder hecht als eerst. Het tweetal heeft een felle ruzie gehad. Romy heeft kritiek op de houding van Billy. En merkt op dat de houding van Billy meteen is veranderd sinds Rienk binnen is komen fietsen. Ze vindt het vreemd dat zij de ene dag in een dipje zit en de dag erna weer blij is. Billy antwoordt dat dit inderdaad zo is maar dat Romy dit zelf ook vaak heeft gehad in het verleden. Ik heb echt heel erg het gevoel dat je me aan het beoordelen bent gaat Billy verder. En begrijpt dan ook niet waarom Romy niet snapt dat ze vandaag heeft besloten om niet bij de pakken neer te zitten en positief verder te gaan. De twee komen er maar niet uit en blijven over en weer schreeuwen. Romy vindt dat ze haar gevoel over Billy mag uiten en Billy vindt dat Romy niet een gevoel uit maar met verwijten gooit. Je verwijt me zo veel de laatste tijd voegt ze eraan toe. Dan wordt het Billy te veel en ze besluit weg te lopen van de situatie. De twee gaan schreeuwend uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Loes at 13:37

    Kan Billy niet eens van het toneel verdwijnen.Wat een moeilijke en egoiste is dat toch.
    Ze meent ook de wijheid in pacht te hebben.

  2. ROb at 13:30

    Billy heeft nog niets anders gedaan dan mensen beoordelen. Echter zou ze eens in de spiegel moeten kijken en een beoordeling geven over haarzelf. Wat een misbaksel is die Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *