De vrouw van Baldr heeft een pikante vraag voor de groep

De vrouw van Baldr heeft een pikante vraag voor de groep

Beau heeft een brief in de brievenbus gevonden. De brief blijkt voor Baldr te zijn en Beau gaat snel terug naar de loods. Bij de bar vindt ze Baldr en met een serieuze blik geeft ze de brief aan hem. Met een verbaasde blik scheurt Baldr snel de envelop open en vluchtig leest hij zijn brief door. Het is een heftige vraag zegt hij nadat hij het heeft gelezen. Beau en hij roepen de groep meteen bij elkaar. De bewoners verzamelen zich rondom de tafel en Baldr neemt het woord. Het blijkt een brief van zijn vrouw te zijn. Hij besluit de brief helemaal voor te lezen. Voor Baldr zijn vrouw hoort een huwelijksnacht bij de bruiloft en ze is benieuwd wat de andere bewoners ervan zouden vinden als ze na de bruiloft bij Baldr blijft slapen. Zo niet, dan hoeft de bruiloft van mij niet door te gaanleest Baldr voor. De groep begint meteen te joelen en het is overduidelijk dat iedereen Baldr een huwelijksnacht met zijn vrouw gunt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 11:19

    nou, nou, eerst mag hij geen vriendschap met Madilia hebben en nu dit. ze durft wel, en dat met een man die helemaal niks uitvoert en alleen maar met zn handen in zn zakken staat. Ze heeft veel noten op haar zang.

  2. ROb at 07:06

    Is die vrouw misschien familie van Billy, dat ze gelijk het nest in kan duiken. Het is wel logisch, maar daar vraag je toch niet om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *