Rienk zijn visie zorgt voor interessante gesprekken in de groep

Rienk zijn visie zorgt voor interessante gesprekken in de groep

Nu Rienk is teruggekomen in Utopia horen de bewoners een totaal andere levensvisie dan ze gewend zijn. Ze zijn onder de indruk en luisteren geïnteresseerd naar Rienk zijn verhalen en gedachten. Wat later praten Beau, José en René over wat voor rol geld speelt in hun leven. René vertelt dat hij wel van luxe houdt maar net zo goed sober kan leven. José sluit zich hier volledig bij aan. Maar ik vind het ook wel een uitdaging om geld te verdienen reageert Beau. René knikt maar benadrukt dat er een verschil is om geld te zien als een middel om van te leven of echt als een doel op zich. Het drietal praat verder over de manier van leven en het feit dat er mensen zijn die geld boven alles in hun leven verkiezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. cor van de haar at 23:57

  zijn idee om het leger af te schaffen is zeer dom elke vijand tegenover mensen kan dan deze planeet over nemen die wel een goed leger hebben

  • Jules at 19:28

   Ja dat klopt…. en als Emil ook nog was gebleven… dan was het Utopia verhaal helemaal anders geworden. Dit zijn 2 mooie mensen met een groot hart en ze gebruiken hun kennis op de goede manier!!
   Jammer…dat Emil weg is….!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *