Oud Utopia bewoner Rienk komt weer in Utopia wonen om het idealisme terug te brengen

Oud Utopia bewoner Rienk komt weer in Utopia wonen om het idealisme terug te brengen

Een paar dagen geleden hebben Bas en Ivan samen besloten om oud bewoner Rienk per mail uit te nodigen om terug te komen naar Utopia. Tot op heden hadden zij nog geen antwoord van hem ontvangen, maar daar komt vanmiddag verandering in. De poorten van Utopia gaan openen en niemand minder dan Rienk naar binnen fietsen. Romy en Madilia, die buiten zitten te kletsen zijn de eerste twee die hem zien binnenkomen. Wat komt u doen vraagt Romy nieuwsgierig. Dan ineens herkent Madilia hem. Het is Rienk roept schreeuwt ze enthousiast. Nadat de twee hem een knuffel geven lopen ze met Rienk richting de loods. Al snel heeft ook Billy door wat er gaande is en huilend komt ze naar buiten, waar ze Rienk ook een knuffel geeft. Binnen no time staat het grootste deel van de bewoners om Rienk heen om hem te begroeten. Snel verzamelt iedereen zich om te horen wat hij komt doen. Rienk en Billy lopen samen naar buiten om ook José en Beau op te halen. Komen jullie mee? Ik heb wat te vertellen legt Rienk uit.

Als alle bewoners rond te tafel zitten begint Rienk zijn verhaal. Jullie kennen mij natuurlijk als Utopiaan van dag 1. Ik ben Rienk, zwerver en loop op blote voeten begint hij. En vertelt dat hij is gemaild door Ivan, die hem schreef dat het idealisme op dit moment mist in Utopia. Ik ben hier op zijn verzoek gaat hij verder. Maar ik ben hier maar met één doel. Ik kom niet voor het geld en niet om te winnen, maar ik wil dat hier aan het eind een Utopia staat legt hij uit. En vervolgd dat hij het idealisme terug wil brengen in Utopia. Een Utopia neerzetten, dat is mijn enige doel. Ik ben slechts een gast besluit hij. Je blijft vraagt Billy. Ik blijf antwoordt Rienk resoluut. De groep heeft er dus weer één bewoner bij!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *