Billy spreekt Ivan aan op zijn leiderschap

Billy spreekt Ivan aan op zijn leiderschap

Na haar gesprek met Romy loopt Billy meteen naar Ivan toe. Samen lopen ze over het Utopia terrein, terwijl Billy haar verhaal doet. Jij hebt zo’n enorme drive begint ze. En laat weten dat ze erg onder de indruk is van Ivan op sommige momenten maar zich tegelijkertijd ook zorgen maakt. Leidinggeven is ook uit handen durven geven en andere mensen de kans geven om iets te doen voegt ze eraan toe. Ze vindt dan ook dat Ivan soms imposant kan overkomen naar de rest van de groep. Neem niet te veel hooi op je vork, Utopia is ook samenwerken benadrukt ze. Ivan knikt, hier heeft hij het ook met Baldr over gehad. En wil graag structuur aanbrengen bij verschillende dingen, omdat hij anders niet kan delegeren. Dit begrijpt Billy helemaal en ze lijkt weer gerustgesteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *