Billy vindt dat Ivan te veel hooi op zijn vork neemt

Billy vindt dat Ivan te veel hooi op zijn vork neemt

Als Billy met Romy buiten loopt, verwijst ze terug naar het gesprek dat ze gisteren met de tweeling heeft gehad over Ivan. Billy ziet namelijk dat hij veel hooi op zijn vork neemt. Ik zie dat hij moe is legt ze verder aan haar mede bewoner uit. Daarom heeft Billy besloten om zo een gesprek met hem te houden om hem een stapje terug te laten doen. Hij hoeft niet alles zelf te doen. Leidinggeven betekent ook dingen uit handen geven voegt ze eraan toe. Romy knikt maar is het hier niet helemaal mee eens. Zij denkt dat Ivan wel alles aankan maar dat hij de andere bewoners juist een kans moet geven om ook dingen te doen. Hier kan Billy wel wat mee en ze loopt meteen naar Ivan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Fred at 18:21

    Billy vind het niet leuk dat ze aan de kant wordt gezet en wordt bang dus gaat ze steun zoeken bij Romy in de hoop dat ze haar gelijk krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *