Demi en Fay bereiden zich voor op de ooglaserbehandeling

Demi en Fay bereiden zich voor op de ooglaserbehandeling

Morgen komt de wens van Demi en Fay uit, hun ogen worden gelaserd. Er is hier wel voorbereiding voor nodig. Daarom hebben Demi en Fay al een intakegesprek gehad en dragen ze al twee weken geen lenzen. Vandaag krijgen ze de laatste informatie binnen via een brief in de brievenbus. Samen gaan ze in het huisje van Beau zitten. In de envelop zit een informatiebrochure, waar extra informatie wordt gegeven over de operatie. De twee lezen samen de brochure door. We moeten wel goed weten wat de risico’s kunnen zijn zegt Fay wijs, waarop Demi snel naar de risico’s bladert.Nu maar hopen dat alles goed gaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *