Baldr spreekt Ivan aan omdat sommige bewoners vinden dat hij teveel macht heeft

Baldr spreekt Ivan aan omdat sommige bewoners vinden dat hij teveel macht heeft

Baldr en Ivan zijn sinds de komst van Ivan maatjes van elkaar en bespreken veel. Baldr heeft een gesprek opgevangen waarin hij hoorde dat bewoners vinden dat Ivan teveel macht heeft. Baldr besluit dit met Ivan te bespreken. En vertelt dat Ivan moet uitkijken hoe hij dingen brengt. Ik stel het op prijs reageert Ivan tegen Baldr dat hij hem dit vertelt. Baldr waarschuwt Ivan dat de bewoners vinden dat Ivan alles inpikt, doelend op de evenementen. Ik weet zeker dat je iedereen met je mee kan krijgen, alleen de manier waarop gaat Baldr voorzichtig verder. En vindt dat Ivan soms te weinig keuzes over laat aan andere bewoners, waardoor hij zich een bepaalde positie zegt. Ivan snapt Baldr maar benadrukt dit allemaal te doen voor Utopia. Zal Ivan aanpassen in gedrag na het gesprek met Baldr?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *