Een aantal bewoners onderzoeken de mysterieuze klok

Een aantal bewoners onderzoeken de mysterieuze klok

Gisteren ontvingen de bewoners een zwart koffertje met daarbij een brief. Uit het koffertje kwam een scherm, dat de bewoners om precies 13:00 uur aan moesten zetten. Sindsdien speculeren de bewoners volop over de betekenis van het scherm en de daarop getoonde cijfers. Vandaag besluiten een aantal bewoners het scherm beter te bekijken en op zoek te gaan naar wat het te betekenen heeft. De cijfers die op het scherm staan worden door de bewoners gekoppeld aan coördinaten. Misschien moeten we als het scherm op 00:00:00 staat wel naar een bepaalde locatie denkt Billy hardop. Ook wordt er volop gerekend met de cijfers die te zien zijn en wordt er bedacht dat dit misschien wel door het aantal bewoners moet worden gedeeld. Voornamelijk Bas, Billy, Chipp en Cemal zijn druk bezig met het scherm. Al snel duiken zij achter de computer om meer onderzoek te doen. Termen als het Ministerie van Financiën, de Bermudadriehoek en de Mayakalender komen voorbij. Dat de bewoners erg benieuwd zijn is zeker. Zouden ze weten te ontrafelen waar het scherm voor dient of is het echt een klok die gewoon aftelt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *