Chipp en Mehmet hebben een liefdesplan bedacht om René en José bij elkaar te krijgen

Chipp en Mehmet hebben een liefdesplan bedacht om René en José bij elkaar te krijgen

Mehmet en Chipp zijn op het idee gekomen om José en René meer naar elkaar toe te laten trekken. Ze hebben daarom een stappenplan bedacht dat zij met elkaar bespreken.

De dagen die we nu nog hebben, moeten we stapje voor stapje gaan invullen zegt Mehmet enthousiast aan Chipp. Hij vindt het een geweldig plan en heeft bedacht hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. Het is vandaag dinsdag begint Chipp terwijl hij het uitbeeldt met papiertjes aan Mehmet. Vandaag gaat Chipp praten met José over René gaat hij verder. Op woensdag willen de twee een stapje verder, namelijk een briefje onder het kussen van José en René leggen. Donderdag willen de mannen José en René een romantisch diner aanbieden. Dit diner willen zij stiekem filmen, om ze hier vervolgens op vrijdag mee te confronteren. Zaterdag is de dag waarop het allemaal moet gaan gebeuren volgens Chipp en Mehmet. Dan gaan er boem boem boem dingen gebeuren aldus Mehmet. They gonna make love to each other reageert Chipp overtuigd terwijl hij de tekening van twee mensen in bed laat zien. Mehmet vindt het een masterplan en bedenkt dat het handig is het huisje van René dicht te maken, zodat hij wel bij José moet slapen. Hoe gaan René en José hierop reageren? Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *