Ivan maakt zich klaar voor de bokswedstrijd met oud bewoner Ruud

Ivan maakt zich klaar voor de bokswedstrijd met oud bewoner Ruud

De bokswedstrijd van Ivan en Ruud komt steeds dichterbij en Ivan maakt zich klaar om zijn oud mede bewoner te verslaan. Vandaag komen zijn bokstrainers langs om met Ivan te trainen. Je hebt wel getraind deze week toch vraagt een van de boksleraren aan Ivan. Ivan knikt en zegt dat het waarschijnlijk beter zal gaan vandaag dan vorige week. Dan moet Ivan toch echt aan de bak en hij begint met opwarmen. Terwijl de ene trainer met Ivan aan de slag gaat, kijken de andere bewoners geschrokken toe. Ze zijn duidelijk onder de indruk van de krachtige stoten die Ivan geeft maar ook terugkrijgt van zijn trainer. De ochtend in Utopia is verder rustig verlopen. Er zijn niet extreem veel dingen gebeurd. Baldr en René praten over bezuinigen in Utopia, terwijl Beau en Romy de begroting van evenementen doornemen. Ook Demi, Chipp en Fay houden zich bezig met de evenementen. In de middag is er weer van alles gebeurd waar we zo uitgebreid op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *