Een aantal bewoners hebben een flinke discussie over foto kaarten

Een aantal bewoners hebben een flinke discussie over foto kaarten

Een nieuwe dag in Utopia is alweer even aan de  gang. Tijd om weer nieuw nieuws te beschrijven. Zo is er weer een discussie geweest in de loods. Gisteren is tijdens de bv vergadering besloten dat er geen extra fotokaarten van de bewoners meer worden ingekocht voor aankomende markt, aangezien de bewoners nog een voorraadje hebben en de kalender ook eraan komt. Hier staan ook alle bewoners op en kunnen handtekeningen op gezet worden. Als Demi vandaag van Fay hoort dat er geen fotokaarten zijn besteld, reageert ze verontwaardigd en al snel roept ze Billy erbij. Wie heeft dat besloten vraagt ze. Billy antwoordt dat het in de bv vergadering unaniem is besloten. Ik vind het echt heel dom en zonde reageert Demi met een zucht. Ook Fay en Chipp zijn het niet eens met het besluit. Ze raken in een discussie en al snel voegen Romy, Bas en Beau zich bij het gesprek. Chipp probeert Billy, Bas en Beau te overtuigen dat een fotokaart iets is wat bezoekers sparen op de markt en dus echt aanwezig moet zijn. Romy sluit zich bij de kant van Demi, Chipp en Fay aan. Zij vindt ook dat de fotokaarten ingekocht moeten worden. Langzaamaan beginnen Billy, Beau en Bas terug te krabbelen. Worden er dan toch nieuwe fotokaarten besteld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *