Linda klaagt over de tweeling, ze zijn alleen maar met zichzelf bezig

Linda klaagt over de tweeling, ze zijn alleen maar met zichzelf bezig

Linda en Fay hebben eerder een gesprek omtrent de boodschappen van Senna gehad. Fay voelde een ongemakkelijkheid tussen hen die ze graag wilde uitspreken. Linda vertelt het hele gesprek in geuren en kleuren aan José en Madilia. Fay heeft gezegd dat er tijdens de vergadering van vanochtend over hen gesproken is maar ik ben naar Ivan toe gegaan en hij wist van niks zegt ze. Dus een van de twee kletst uit hun nek benadrukt ze. Over de andere persoon houdt Linda haar mond dicht. Ze snapt niet dat er zo’n drukte gemaakt wordt om niets. Die tweeling is echt alleen maar met zichzelf bezig en hoe ze zichzelf het beste kunnen verrijken zucht ze verder. José en Madilia knikken en snappen niet wat zij nog in Utopia doen. Zij hebben alles voor zichzelf en doen niet meer mee met de groep besluit Madilia het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jules at 12:54

    Een groeps gevoel dat kennen ze zéker niet……, want dan moeten ze delen…. en dat is iets wat ze niet graag doen….dusss….ikke,ikke, ikke … en de rest kan stikke!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *