Baldr is niet te spreken over Ivan

Baldr is niet te spreken over Ivan

Baldr en Beau zitten afgelopen avond samen in het cordwood en bespreken de bv vergadering. Daarin werd nogmaals aangekaart dat Baldr de Luifel naar Ivan zijn mening te vroeg had gesloten. Hij maakt er zo veel poespas over tegen iedereen maar was gewoon meteen naar mij toegekomen zegt Baldr boos. Hij is niet te spreken over het gedrag van Ivan. Hij komt hier weer binnen na al die tijd en denkt meteen alles over te kunnen nemen voegt hij er boos aan toe. Als voorbeeld wordt genoemd dat hij de beloning rondom evenementen wil veranderen en alles naar de bv moet gaan. De mensen die dan werken, werken dus eigenlijk voor niets. Daar is Baldr het mee oneens. Wie gaat er dan nog werken? Ik niet, maar hij krijgt van niemand tegengas eindigt hij geïrriteerd. Ben jij het met Baldr eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *