Linda is achterdochtig door een gesprek met Fay wat ze eerder heeft gehad

Linda is achterdochtig door een gesprek met Fay wat ze eerder heeft gehad

Fay heeft Linda aangesproken omdat ze vond dat de twee niet echt lekker met elkaar omgaan. Ze hebben een goed gesprek gehad en alles lijkt weer goed te zijn maar beide zijn niet helemaal tevreden met het gesprek. Fay laat aan Demi weten dat Linda heel lacherig deed over alles en pretendeerde dat alles oké was terwijl ze het gevoel heeft dat het Linda wel degelijk irriteert dat zij de boodschappen van Senna hebben en zij apart koken van de groep. Ook Linda heeft geen lekker gevoel overgehouden aan het gesprek en zoekt Ivan om hem iets te vragen. Hebben wij het vanochtend in de bv vergadering gehad over het feit dat de tweeling los van ons gingen koken vraagt ze hem. Ivan schudt zijn hoofd en zegt dat dit niet het geval is en vraagt wat de reden van deze vraag is. Ze vertelt dat Fay naar haar toe is gekomen dat ze gehoord dat zij vanochtend in hun vergadering waren besproken. Dan is er iemand aan het lullen denkt Linda hardop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *