Fay vindt dat Linda en zij anders met elkaar omgaan en confronteert haar ermee

Fay vindt dat Linda en zij anders met elkaar omgaan en confronteert haar ermee

Ik voel een soort van awkwardness tussen ons en daarom wil ik even met je praten begint Fay het gesprek als ze met Linda op de vide zit. En vraagt of het komt door de boodschappen of het gedoe met het zakgeld van Senna of eergisteren met die vragen. Linda schudt haar hoofd en zegt dat er niets is. Nee hoor, althans niets waar ik mij bewust van ben voegt ze eraan toe. Het enige puntje dat ze weet is dat Madilia en zij gisteren de boodschappen deden en het wat veel wordt als iedereen ander eten wil. Maar Madilia opperde dat jullie het misschien zelf in kunnen voeren vervolgd Linda. Ik heb gehoord dat jullie in een vergadering hebben gezegd dat wij ons toch overal al van willen afscheiden reageert Fay. En benadrukt dat ze dat jammer vindt om te horen. Dat is een hele andere context waarin je dat gehoord hebt. Het is helemaal geen probleem dat jullie voor jezelf koken gaat Linda verder. De twee discussiëren nog een tijdje over de boodschappen van Senna en het komt erop neer dat beiden vinden dat er heisa werd gemaakt om niets.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *