Beau presenteert de “doelen muur” aan de groep

Beau presenteert de “doelen muur” aan de groep

Afgelopen avond besloot Beau de groep bij elkaar te reoepen. Ze heeft een idee wat ze graag wil presenteren. Ik ben zoals jullie weten bezig met mij Beaucketlist en nu ben ik benieuwd welke doelen jullie nog willen verwezenlijken in Utopia begint ze haar presentatie. Daarom open ik bij deze de “Doelen Muur” voegt ze er blij aan toe. En vertelt dat ze van iedereen zijn of haar doelen wil inventariseren en schrijft deze vervolgens op de achterkant van een houten blokje. Dat blokje gaat in een vierkantje die Beau per bewoner aan de muur heeft gehangen. Wat een leuk idee reageert Fay enthousiast. Dan is het tijd voor de bewoners om hun doelen te noemen en Beau schrijft deze snel neer om later uit te schrijven. Zal er ook iets gedaan worden met deze doelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *