Fay in tranen omdat ze het verschrikkelijk vindt dat haar vriend en zus ruzie hebben

Fay in tranen omdat ze het verschrikkelijk vindt dat haar vriend en zus ruzie hebben

Fay kan het niet hebben dat Chipp is weggelopen uit hun gesprek dus zoekt ze hem weer op. Fay legt uit dat Demi het heel moeilijk heeft met het vertrek van Senna. Maar die jongen blijft weg en komt niet terug dus daar moet ze mee dealen reageert Chipp. En voegt eraan toe dat hij geen zin heeft in het gezeik van Demi en daarom zo hard is geweest tegen haar. Maar het was niet nodig, je hebt haar heel erg pijn gedaan laat Fay vervolgens weten. Chipp wilde het zeggen tegen haar omdat hij vindt dat Demi Fay en hem meetrekt in haar negativiteit en hij heeft daar geen zin in. Fay probeert het nog steeds voor Demi op te nemen maar slaagt daar niet in. Chipp blijft bij zijn mening en vindt dat Demi niet zo in zak en as moet blijven zitten maar enthousiast mee moet doen met de groep. Fay vindt het verschrikkelijk dat haar zusje en en hij ruzie met elkaar hebben en ze begint al snel te huilen. Ik heb hier geen zin in, ik wil dat jullie goed met elkaar kunnen snikt ze. Chipp slaat een arm om haar heen en sust dat het wel goed komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *