Wat vinden de bewoners ervan dat Rienk weer in Utopia woont?

Wat vinden de bewoners ervan dat Rienk weer in Utopia woont?

Nadat Rienk zijn verhaal heeft gedaan, praten de bewoners na over zijn terugkomst. Fay en Romy praten na aan tafel. Ik moet er wel een beetje aan wennen denk ik zegt Romy, doelend op de manier waarop Rienk denkt. Fay vindt hem dan weer erg bijzonder. Volgens mij doet hij geen vlieg kwaad maar hij is gewoon heel overtuigd in zijn meningen en zijn geloof gaat ze verder. En vindt het fijn voor Rienk dat hij zo kan leven. Ik zou het nooit kunnen gaat ze verder. Mehmet praat wat verderop met Beau, José en René op de banken. Mehmet begrijpt niet waarom Ivan Rienk heeft uitgenodigd, aangezien de twee verschillen als dag en nacht. Ivan is hier om de kas te spekken en de prijs te winnen voegt hij eraan toe. Terwijl Rienk alleen hier is om een Utopia neer te zetten. Beau knikt, ook zij vindt het een beetje vreemd.  Madilia zit met dezelfde vraag als Mehmet en besluit meteen naar hem te gaan om een antwoord te krijgen. En vraagt aan Ivan waar hij mee bezig is. Ze vindt het ontzettend leuk dat Rienk is teruggekomen en wil leren van zijn idealen maar begrijpt niet waarom Ivan hem zo graag wilde uitnodigen. Gewoon geduld hebben antwoordt Ivan mysterieus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ROb at 07:04

    Precies, Emil had ook moeten blijven en dan Billy en Romy er uit, dan waren ze weer met vijftien man.
    Emil had de rest kunnen drillen en actief laten worden, Ivan de boel sturen en regisseren, Bas om het gemoedelijke er in te houden en Rienk om te kunnen laten zien dat niet alles rozengeur en maneschijn is, geld verdienen is niet het enige wat telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *