De bewoners uit Utopia doen ook mee aan de Earth Hour actie

De bewoners uit Utopia doen ook mee aan de Earth Hour actie

Ivan wil iets terug doen voor de natuur en stelt daarom afgelopen avond aan de groep iets voor. Gisteren werd er aan Earth Hour gedaan, wat betekent dat er overal ter wereld het licht uitgaat om 20:30 uur tot 21:30 uur. Dit is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds en Ivan wil hier graag aan meedoen. Hij heeft zelfs de vuurkorf klaargezet zodat alle bewoners gezellig met elkaar rond het kampvuur kunnen zitten. Hoewel de meeste bewoners direct enthousiast zijn lijkt Mehmet hier minder voor open te staan. Hij wil wel meedoen maar vindt het jammer dat hem dit een uur van tevoren wordt gemeld. Daarnaast vergelijkt hij de campagne met het stoppen met roken. Hij vindt dat dit een initiatief van iemand zelf moet zijn en wil niet aan de campagne meedoen omdat anderen het ook doen. Ivan geeft aan dat het zijn eigen beslissing is maar dat hij en de andere bewoners het heel leuk zouden vinden als Mehmet ook meedoet. Als het uiteindelijk zover is zit iedereen bij de schommelstoel rond de vuurkorf. Mehmet, Demi, Fay en Chipp zijn al naar bed. Mehmet voelt niet veel bij het initiatief en de drieling is moe van het sporten deze middag. Hoewel dus niet iedereen rond het kampvuur zit doet iedereen toch indirect mee met het initiatief van Ivan. De bewoners genieten van elkaar en van de verhalen die ze elkaar kunnen blijven vertellen. Ze verrichten gezamenlijk een goede daad voor een betere wereld, als dat geen Utopia is…

De bewoners gingen overigens ook op tijd naar bed. Morgen (vandaag dus) staat er namelijk een Utopia markt op het programma. En daar komt ook nog eens bij dat de klok vannacht een uur vooruit gaat en dus een uurtje minder slaap betekend. Toch liggen nog niet alle bewoners vroeg te slapen. Een aantal bewoners, die zich zojuist hebben ingezet voor earth hour, brengen nog lang samen door naast de vuurkorf. Ze delen ervaringen, herinneringen en gezelligheid. Al met al was het een gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *