Baldr neemt zijn eigen muziek single op in Utopia

Baldr neemt zijn eigen muziek single op in Utopia

Het is de dag van de eliminaties en Baldr en Billy zijn genomineerd en zitten in de gevarenzone. Daarom heeft Cemal geregeld dat Baldr vandaag nog zijn single kan inzingen. Er komt dan ook een producer langs die een nummer voor hem heeft gemaakt en Baldr gaat het inzingen. De tweeling nemen de videoclip op dus trekt Baldr zijn mooiste pak aan, namelijk zijn trouwpak. Bas komt de hem tegen bij het koffieapparaat en vraagt hem of hij er een beetje zin in heeft. Ja echt wel antwoordt Baldr. Ik heb er super veel zin in benadrukt hij met een grijns. Daarna trekt hij zich nog even terug in het cordwood om zijn nummer te bestuderen en zijn stem vast op te warmen.

Wat later komen Demi en Fay vragen aan Baldr wat hij in gedachte heeft voor de videoclip. Baldr antwoordt dat hij geen idee heeft. Ik heb er niet over nagedacht voegt hij eraan toe. Na wat pogingen om toch iets uit Baldr te krijgen geven Demi en Fay het op en besluiten ze zelf wat te bedenken. De twee lopen over het Utopia terrein om wat ideeën op te doen. Hoe vet is het dat Baldr, ondanks alle kritiek die hij heeft gehad, dit in één dag heeft geregeld merkt Fay op. Hij doet het toch maar even, op zijn misschien wel laatste dag hier gaat ze verder. Na het rondje over het terrein zonderen Demi en Fay zich af in het huisje van Beau om wat ideeën op te schrijven. Voor ze het weten hebben ze een aantal mooie scenes op papier staan.

De producer heeft ondertussen alles klaargezet voor de opname van Baldr zijn muziek single. Baldr en de producer zetten er vaart achter en gaan meteen aan de slag. Giel laat horen wat hij heeft gecomponeerd voor Baldr en hij staat glunderend achter de microfoon. Te gek, het klinkt echt lekker. Ik ben hier echt heel blij mee zegt hij met een grijns. Giel zet alles klaar en dan kan het inzingen beginnen. Baldr is een beetje nerveus maar begint toch met de eerste noten van zijn nieuwe single. Het klinkt zo gruwelijk, ik hoop dat ik het nummer een beetje eer aan doe zegt hij blij. Het staat erop laat Giel de producer uiteindelijk weten. Dit gezegd hebbende hoeft er alleen nog maar wat papierwerk geregeld te worden. Als de handtekeningen gezet zijn keert Baldr terug naar de loods om de bewoners te vertellen dat hij de tekst ingezongen heeft. Er klinkt gejuich vanuit de groep. De producer gaat ondertussen aan de slag met het materiaal om een eerste ruwe versie te maken, de rest zal hij in zijn studio doen. Demi en Fay gaan snel naar het cordwood om aan de producer te vragen hoe het ging. Dan rest Baldr nog één ding, de videoclip. En deze wordt neit vveel later opgenomen.

Demi en Fay hebben al nagedacht hoe ze de clip willen vormgeven en spreken dit door met Baldr. Vol enthousiaste gaat hij met de tweeling aan de slag. Dit nummer gaat zo in je hoofd zitten zegt Fay die de tekst al bijna uit haar hoofd kent. Terwijl ze de clip opnemen komen Romy, Mehmet en Bas even kijken. Wat een aanfluiting dit zucht Bas als hij het drietal ziet. Mehmet en Romy liggen in een deuk op de bank. Het loopt net nog niet helemaal zegt Romy tegen Billy als ze erbij komt zitten. Die handen in zijn zakken wordt denk ik zijn trademark grapt Billy met een knipoog. Maar het is wel echt een lekker deuntje besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *