Billy en Mehmet krijgen hun prijs en doen de tantra-yogales

Billy en Mehmet krijgen hun prijs en doen de tantra-yogales

Billy en Mehmet werden afgelopen avond opgesloten in het cordwood. De twee moesten nog even wachten voordat ze hun prijs in ontvangst konden nemen. Als de tantra-yoga leraren zijn aangekomen en alles hebben klaargezet, halen Romy en Bas de twee op. Mehmet en Billy worden geblinddoekt naar de loods begeleid, terwijl de tantra-yoga leraren boven op de vide op ze wachten. Ben je er helemaal klaar voor? vraagt Bas aan Billy. Billy antwoordt dat ze dit niet is. De twee worden vervolgens de trap op begeleid, waar ze hun blinddoek af mogen doen. Zodra ze de blinddoeken afdoen, kijken ze recht in de ogen van de yoga leraren. Wij komen jullie yoga-les geven vertellen ze. Billy en Mehmet vinden het een leuke verrassing en gaan meteen in gehurkte houding zitten. Romy en Bas gaan weer naar beneden. Wij gaan speciale yoga aan jullie leren begint de ene yoga leraar. En legt uit hoe het precies in elkaar zit, deze yogasoort is al erg oud en heeft te maken met ademhaling en energieën. Billy denkt al te weten wat voor soort yoga ze gaan krijgen maar Mehmet heeft nog geen idee. De yogales gaat van start en de twee beginnen met hun ademhaling.

Als de les al even aan de gang is horen de bewoners vanaf de vide intense, hijgende geluiden. Vooral Linda en Romy vinden het erg interessant wat er boven gebeurt. Ik ben onder de indruk van de geluiden lacht Linda. De twee besluiten dan ook om onder aan de trap even te spieken. Ook Bas, de tweeling en Baldr kunnen hun lach niet inhouden. Fay en Bas besluiten daarom om even naar boven te gaan om te kijken of alles goed gaat. Als ze weer beneden komen doen ze uitgebreid verslag. Er wordt hard gelachen en ook Billy die op de vide bezig is kan haar lach maar moeilijk inhouden. De twee hebben in ieder geval een gezellige avond gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *