Romy denkt dat er vandaag iets gaat veranderen in Utopia

Romy denkt dat er vandaag iets gaat veranderen in Utopia

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en het zonnetje komt langzaam op wat voor Romy, Billy, Ivan en Bas een goede reden is om buiten de dag te beginnen met een bakje koffie. De vogeltjes fluiten en er lijkt geen vuiltje aan de lucht, totdat Romy een bom laat vallen. Ik denk dat er vandaag een zwarte envelop komt of dat er vandaag iets gaat veranderen in Utopia. Wat? Waarom? Reageert Billy verschrikt. Nee! roept Ivan met een volle mond. Zal Romy gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *