Billy en Romy bespreken de dagenlange ruzie tussen Ivan en Linda

Billy en Romy bespreken de dagenlange ruzie tussen Ivan en Linda

Linda en Ivan praten al dagen niet tegen elkaar en dat is natuurlijk ook niet onopgemerkt gebleven bij de andere bewoners. Billy en Romy bespreken de kwestie vandaag weer met elkaar. Billy vraagt Romy waarom Ivan al een paar dagen niet tegen Linda praat en volgens Romy komt dit omdat hij gekwetst is door iets wat er tijdens de Utopia Spelen zou zijn gebeurd. Wat dit precies is geweest weet ze verder ook niet. Het is een trotse jongen voegt Billy eraan toe en daarom zal hij volgens haar nooit de eerste stap zetten om het goed te maken met Linda. Maar Linda hoeft zich ook niet als schietschijf te laten gebruiken reageert Romy, waar Billy het helemaal mee eens is. Zal het vandaag nog goed komen tussen Ivan en Linda?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *