Linda voelt zich rot over de situatie met Ivan

Linda voelt zich rot over de situatie met Ivan

Ivan en Linda kunnen het al vanaf het moment dat Ivan voor de tweede keer naar Utopia kwam goed met elkaar vinden. De laatste dagen lijkt de relatie tussen de twee echter flink bekoeld te zijn en Linda weet niet goed waar dat door komt. Wel heeft ze voor zichzelf besloten dat ze zich niet wil laten gebruiken als schietschijf en daarom praat ze niet meer tegen Ivan. Romy vraagt vandaag hoe het met Linda gaat. Ze vertelt dat ze het idee heeft dat Ivan bepaalde dingen tegen haar heeft gezegd, waardoor zij terug is gaan snauwen. Dit betekent echter niet dat ze zich niet rot voelt door de hele situatie. Ik zit er al dagen mee zegt ze eerlijk tegen Romy. Romy vraagt zich hardop af of er misschien meer aan de hand is met Ivan maar dat durft Linda ook niet te zeggen. Ik wil er niet mee bezig zijn maar leuk is anders besluit ze. Romy stelt haar gerust en zegt dat Ivan vandaag heus wel naar haar toe zal komen om te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *