Billy vindt Rienk irritant en stoort zich behoorlijk aan hem

Billy vindt Rienk irritant en stoort zich behoorlijk aan hem

Wanneer Billy met Romy in de wasruimte loopt, ziet ze dat er een berg was op de wasmachine ligt. Ik heb tegen Rienk gezegd dat ik dit niet meer wilde zegt ze geïrriteerd tegen Romy. Ik ga er heel hard in zijn, want het is al de zoveelste keer. Dit vind ik irritant gaat ze gefrustreerd verder. Vervolgens pakt ze de stapel was van de machine en gooit ze het op tafel. Snel loopt ze door naar buiten om Rienk aan te spreken. Ik heb je was van de machine gehaald. Wil je het er niet meer opleggen vraagt ze hem nog altijd gefrustreerd. Rienk antwoordt dat hij het prima vindt en dat hij erop zal leggen. Anders gooi ik het weg verzekert Billy hem, waarna ze geïrriteerd wegloopt. Gaat de bom binnenkort barsten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Corry at 15:27

    Het wordt hoog tijd dat hij weer vertrekt. Hij bemoeit zich overal mee als of hij God zelve is.
    Ik wordt niet goed van die kerel, hij heeft lang genoeg van alle luxe geprofiteerd de man die zogenaamd vies is van geld.
    Die man die mist een paar steken in zijn hoofd.
    Dat hij de slet Billy dan ook gelijk meeneemt, want die is vrolijk en vriendelijk tegen iedereen zolang het in haar straatje van pas komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *