Cemal en Romy zijn helemaal blij met het resultaat van hun fotoshoot

Cemal en Romy zijn helemaal blij met het resultaat van hun fotoshoot

Een tijdje geleden hebben Romy en Cemal zich in Utopia professioneel laten fotograferen. Dit omdat zij twee jaar samen waren. Vandaag krijgen de twee een mail met het eindresultaat. Oh my god roept Romy enthousiast als ze naar de foto’s zitten te kijken. Snel roept ze Demi en Fay erbij, die ook vol bewondering naar het resultaat kijken. Cemal en Romy kunnen hun geluk niet op en zijn overduidelijk blij met de foto’s. We zijn een prachtig stel concludeert Cemal met een tevreden glimlach op zijn gezicht.

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben het kort samengevat zodat je weer op de hoogte bent. Linda en Ivan zitten nog steeds in hun 48 urige Utopia 2 experience. Nog een paar uur en dan mogen zij zich na deze uitdaging weer bij de rest van de groep voegen. Mehmet en Rienk bespreken ondertussen de liefde en Mehmet is erg benieuwd hoe Rienk hier tegenaan kijkt. Rienk vertelt dat hij voor de liefde bereid is zijn hele leven om te gooien. Alleen zijn liefde voor god wil hij altijd kunnen blijven combineren met een potentiële partner. Ondertussen wordt er ook nog door allerlei bewoners gespeculeerd over welke oud bewoners zij zullen uitnodigen om hen maandag te adviseren over de nominatie. Welke oud bewoners zullen we terugzien komende week?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *