De allerlaatste Utopia markt is van start gegaan

De allerlaatste Utopia markt is van start gegaan

Vandaag is Utopia markt en de bewoners zijn druk bezig deze tot een succes te leiden. Toch is er iets wat niet helemaal goed gaat. De pollie’s voor de camera zijn op, waardoor bezoekers niet met de bewoners op de foto kunnen. Met man en macht probeert Ivan de fotokaarten te regelen, maar dit lijkt niet te lukken. Uiteindelijk lukt het Ivan om de fotokaarten te regelen en kunnen de bezoekers met de bewoners op de foto.

Niet veel later start de allerlaatste Utopia markt. Ondanks het mindere weer halen de bewoners alles uit de kast om deze perfect te laten verlopen. Er wordt goed verkocht bij Le Luifel en ook de tweeling is keihard aan het werk in de winkel. Ook bij Romy en Bas komt het horecabeest weer naar boven wanneer ze een praatje maken met de gasten en drankjes inschenken achter de bar. De bezoekers komen niks te kort en worden zelfs entertaint door een professionele saxofonist. Het lijkt erop dat de laatste Utopia markt uiteindelijk niet in het water dreigt te vallen.En alles voorspoedig verloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *