De tweeling is er kapot van dat Ivan zijn woord niet is nagekomen

De tweeling is er kapot van dat Ivan zijn woord niet is nagekomen

Nadat Demi en Fay vlak na de nominaties boos naar buiten zijn gegaan zoeken ze Bas op om met hem te praten. Bas vraagt rustig wat er met de twee aan de hand is en Demi huilt dat ze het een naaistreek vindt van Ivan. Bas vraagt haar vervolgens wat er gebeurd is en Demi legt uit dat Ivan had gezegd zo te stemmen, dat Fay samen met Billy én Mehmet in de gevarenzone zou belanden. Ik ga zo wel met hem praten stelt Bas zijn mede bewoners gerust.

De twee blijven samen achter en het verdriet zit hen hoog. Fay probeert Demi te kalmeren en overtuigt haar ervan dat er nog een wonder kan gebeuren dat ervoor zal zorgen dat zij morgen niet naar huis hoeft. Ik ga maar van het slechtste uit, dan kan het alleen maar meevallen antwoordt Demi, waarna Fay haar complimenteert om haar kracht. Toch laten Ivan zijn stemmen Demi nog niet los. Ze is woest op hem en laat dit aan Fay weten ook. Het is gewoon een naaistreek. Hij had gezegd dat hij wat anders zou doen. Dit gaat hem zijn kop kosten gaat ze boos en verdrietig verder.  Gaan de twee Ivan nog aanspreken op zijn stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *