Romy is woest op de tweeling en is er zeker van dat Billy veilig is

Romy is woest op de tweeling en is er zeker van dat Billy veilig is

Nog meer drama, want niet alleen Demi en Fay zijn boos. Ook Romy is kwaad. Na de ruzie tijdens de nominatie van vandaag met de tweeling loopt Romy boos de loods uit. Je hebt niet voor niets vijftien stemmen gekregen, bitch roept ze nog even woest erachteraan. Buiten komt ze haar vriendin Billy tegen en ze uit meteen al haar frustraties. Ze kan flippen tegen mij maar dat moet ze niet doen zucht Romy verder. En vindt dat ze het recht heeft om te stemmen op wie ze wil. Ze hoeven niet hysterisch achter me aan te rennen gaat ze verder. Billy probeert haar mede bewoner te kalmeren. Daarbij is ze zelf ook genomineerd en probeert ze haar eigen kansen in te schatten. Ik denk dat Ivan en Bas op Fay zullen stemmen vervolgd ze zenuwachtig. Romy laat weten dat Cemal op Billy zal stemmen en ze waarschijnlijk veilig is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Corry Weijermans at 16:51

  Het is weer eens eenrichtingsverkeer Romy mag alles zeggen en roepen en schreeuwen en een ander moet maar zijn of haar mond houden.
  Maar Romy zit totaal fout met haar uitspraken die ze allemaal gedaan heeft!
  Want Fay nog Demi hebben nooit gezegd wat er beweerd wordt, om Romy en Cemal uit elkaar te halen.
  Degene die dat gezegd heeft daar loopt ze mee hand in hand de bitch Billy!!!
  Die is door en door rot en laat niets ongemoeid om maar te stoken!
  Die bitch daar kots je op!!
  Ik hoop dat Romy met haar grote bek de echte waarheid heel vlug mag horen!!!
  Eens kijken wat Romy dan nog te zeggen heeft??????

 2. Harry at 14:40

  Fay naar huis is de beste oplossing, als zij stemmen is het altijd eerlijk en terecht, en nu zit Fay ook op de wip en breekt er meteen de oorlog uit. Dom en vreselijk kortzichtig van de twins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *