Wie zitten er in de gevarenzone na de nominatie van 30 april?

Wie zitten er in de gevarenzone na de nominatie van 30 april?

De bewoners hebben nog maar net afscheid genomen van de oud bewoners, als ze zich alweer verzamelen in de woonkamer. De nominaties kunnen beginnen. We gaan starten met de zevende stemming richting de finale begint Linda. Iedereen heeft advies gekregen van een oud bewoner en het is de bedoeling dat de bewoners nu hun stemmen daadwerkelijk uitdelen en een motivatie voor deze stemmen geven.

De eerste envelop die uit de brievenbus wordt gehaald is van Mehmet. Hij laat weten dat hij bij zijn drie stemmen voor Fay blijft. Voor mij was het vrij simpel, we liggen elkaar niet altijd legt hij verder uit. Romy is de volgende die naar voren moet komen. Ze vertelt dat ze een goed gesprek heeft gehad met Ramona. Als mensen over mij gaan lullen en mij en Cemal uit elkaar willen hebben, zegt het dan in m’n gezicht gaat ze verder. Haar drie stemmen gaan naar Fay. Fay zelf loopt daarna naar voren. Je kan genoeg over mij zeggen maar misschien moet je eerst naar jezelf kijken snauwt ze terug naar Romy. Toch gaan haar stemmen naar Billy, op advies van haar vriend Chipp.

Dan wordt Cemal zijn envelop gepakt. Voor hem past Fay niet in de finale en daarom geeft hij drie stemmen op haar. Demi brengt daarna haar stemmen uit. Ze gaat vol op Billy. Ivan is hierna degene die zijn stemmen moet motiveren. Ik ben zelf verbaasd over mijn stemmen, ik had niet verwacht dat dit nodig zou zijn begint hij. Zijn stemmen gaan naar Billy, hij vindt dat ze met alle winden meewaait. Na het gesprek met Rob, weet ik niet wat ik aan je heb voegt hij er als laatst aan toe. Billy is daarna aan de beurt. Jessie heeft haar laten weten dat het niet erg is om samen te werken met andere bewoners, zodat de beste bewoners uiteindelijk overblijven. Haar drie stemmen gaan naar Fay. Bas motiveert na Billy zijn stemmen. Hij geeft er drie aan Mehmet. Linda is de laatste die haar stem uitbrengt. Op advies van José en Madilia, geeft ze drie stemmen aan Fay.

Met vijftien stemmen zit Fay samen met Billy, die negen stemmen heeft, op de bank. Wie van de twee moet er morgen definitief naar huis?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 81    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joshua at 16:29

    Er gaat een gerucht rond dat mehmet en linda de finale spelen en dat mehmet deze wint .
    Dus hoezo stemmen op iemand als de uitslag al van te voren is vast gelegd.
    foei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *