Demi en Fay hebben een verrassing voor Rienk om hem op te beuren

Demi en Fay hebben een verrassing voor Rienk om hem op te beuren

Demi en Fay hebben opgemerkt dat Rienk erg somber is sinds Madilia Utopia heeft moeten verlaten en daarom hebben zij afgelopen avond voor hem een verrassing geregeld. Rienk, ga je even mee wandelen? vragen Demi en Fay aan hem terwijl ze hem aan de arm meenemen naar het huisje van Beau. Rienk kijkt ietwat nieuwsgierig en is benieuwd wat er gaat gebeuren. Demi zegt dat ze onder het genot van een kopje thee een goed gesprek gaan houden. Even Rienk time gaat ze met een glimlach verder. Als de drie zitten met een kopje thee haalt Fay de maskertjes tevoorschijn. Omdat jij dit altijd met Madilia deed zegt Fay. Onder het genot van een goed gesprek over Madilia, de nominaties en de finale van Utopia doen de drie hun maskertje op. Rienk heeft een gezellige avond gehad!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *