Linda, Romy en Beau is het opgevallen dat Rienk Madilia erg mist

Linda, Romy en Beau is het opgevallen dat Rienk Madilia erg mist

Eerder op de middag heeft Rienk naar Fay al uitgesproken dat hij last heeft van vriendschapsverdriet sinds Madilia Utopia heeft verlaten. Het is Linda, Romy en Beau ook opgevallen dat Rienk Madilia erg mist. Beau vraagt of Linda weet hoe Rienk zich voelt. Hij heeft het er moeilijk mee hè? vraagt ook Romy. Ik had het gisteren nog met Rienk over Madilia en hij zei dat zij de eerste is van wie hij echt de aanwezigheid mist vertelt Linda aan Romy en Beau. Ja dat snap ik wel antwoordt Beau. Madilia was natuurlijk echt een maatje voor hem voegt ze eraan toe. Linda zegt dat zij met Madilia, voordat Rienk in Utopia verscheen, al gesprekken had wie van de oud bewoners ze graag eens zouden ontmoeten. Madilia was altijd al heel erg nieuwsgierig naar Rienk en wilde hem graag leren kennen, dat voelde hij en daarom is er in korte tijd een hele intense band ontstaan legt ze verder uit. Het drietal hoopt dat Rienk zich snel weer de oude voelt en het gemis van Madilia een plekje kan geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *