Romy, Beau en Linda nemen alvast afscheid van de koeien en hebben het er moeilijk mee

Romy, Beau en Linda nemen alvast afscheid van de koeien en hebben het er moeilijk mee

Morgen worden de koeien opgehaald, daarom besluiten Beau, Romy en Linda nu alvast afscheid te nemen van de koeien. Ik ga je zo missen liefie zegt Romy tegen een van de koeien. Gelukkig gaan ze naar boer John reageert Beau terwijl ze het dier over de rug aait. Wat is het mooiste dat jullie gezien hebt van de koeien vraagt Beau daarna geïnteresseerd. Dat ze de sneeuw in gingen antwoordt Linda resoluut. Romy is het met haar eens, maar weet geen specifieke situatie te bedenken. Beau vraagt zich ook af of de koeien elkaar nog wel zullen herkennen wanneer ze in een groep terechtkomen en ze niet meer met z’n tweeën staan. Romy zegt dat dat wel goedkomt omdat de koeien samenblijven bij boer John. We gaan jullie missen zegt Beau daarna tegen de koeien. Ik hou van jou zegt Romy terwijl ze Stuk en Klaver een kus geeft. Vanavond gaan we voor de laatste keer de koetjes doen zegt Beau die een arm om Romy heen slaat. Ja snikt Romy terwijl ze de tranen uit haar ogen veegt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *